Filtri

Zadnje ogledano

CROWPI L - REAL RASPBERRY PI LAPTOP FOR LEARNING PROGRAMMING AND HARDWARE, ELECROW SER35001L

  • Zaloga DA
  • Znamka: ELECROW
  • Id številka: 3930/
309,88 €

CrowPi L predstavlja poenostavljeno različico svojega predhodnika CrowPi2, zasnovan z mislijo na lahkotnost in prenosljivost. Ta naprava je prilagojena za vse, ki se šele spuščajo v svet programiranja, saj je zgrajena okoli pristnega Raspberry Pi računalnika. Z zbiranjem povratnih informacij od uporabnikov CrowPi in ljubiteljev Raspberry Pi je Elecrow izboljšal številne izzive, ki spremljajo uporabo DIY prenosnikov Raspberry Pi, kot so namestitev Raspberry Pi, preklapljanje med sistemi, hlajenje in povezava z zunanjimi zasloni. CrowPi L prinaša sveže izkušnje za vse uporabnike.

Lastnosti:

  • Naprava se ponaša z 11,6-palčnim zaslonom IPS z ločljivostjo 1366 x 768, vgrajen v elegantno in lahkotno ohišje.
  • Vključuje tipkovnico in »touchpad«, ki sta ključna pripomočka za upravljanje z Raspberry Pi.
  • Vgrajen ventilator in sistem za kroženje zračnega hlajenja sta zasnovana za zagotavljanje nemotenega delovanja sistema Raspberry Pi brez pregrevanja.
  • Z 40-pinskim razširitvenim vmesnikom za Raspberry Pi omogoča uporabnikom neposredno povezovanje senzorjev ali izhodov, kar olajša in pospešuje razvoj Raspberry Pi projektov.
  • Opremljen je z 2-megapikselno kamero, integrirano z mikrofonom, in zvočniki za stereo izhod.
  • Vmesnik Type-C podpira širok vhodni razpon napetosti od 9 do 20V in vključuje vgrajeno baterijo s kapaciteto 5000 mAh, ki napravi omogoča samostojno delovanje za več kot tri ure, stanje baterije pa se sinhrono prikazuje v programski opremi.
  • Razširitveni vmesnik HDMI omogoča povezavo z zunanjim monitorjem, razširitveni zvočni vmesnik pa omogoča priključitev slušalk ali zvočnikov.
  • Naprava je opremljena z učno programsko opremo in prilagojenim uporabniškim vmesnikom, ki poenostavlja učenje programiranja strojne in programske opreme.

Portable Laptop

Hardware Learning Laptop

CrowPi L za učenje strojne opreme

CrowPi L vam omogoča ustvarjanje več projektov z edinstveno razširitveno ploščo GPIO in kompletom Crowtail. Začetni komplet Crowtail vključuje 22 modulov, kot so RGB LED, senzor za merjenje razdalje z ultrazvokom, IR in podobno. Priključite in začnite s svojim projektom na enostaven način. Brez zapletenih jumperjev in spajkanja se lahko osredotočite na učenje Raspberry Pi, načel strojne opreme in programiranja v Pythonu.

Raspberry Pi Laptop

raspberry pi laptop starter kit

crowpi pi laptop learning lesson  

CrowPi L for Learning Programming

CrowPi L Kit Comparison

Datasheet: User_Manual.pdf

Specifikacije

Glavno

Processor
Broadcom BCM2837B0, Cortex-A53 64-bit SoC @ 1.4 GHz
Memory
512MB LPDDR2 SDRAM
Connectivity
2.4 GHz and 5 GHz IEE 802.11.b/g/n/ac wireless LAN, Bluetooth 4.2/BLE
Access
Extended 40-pin GPIO header
Video & sound:
1 × full size HDMI

Dimenzije

Dolžina
99 mm
Širina
207 mm
Višina
208 mm
Opozorilo! Vsebina lahko vsebuje napake.